Ποιοι είμαστε - 1

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία ALUDOR, στην πορεία μέσα στον χρόνο, είχε ως συστατικό στοιχείο της φιλοσοφίας της την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων παραγωγής γύρω από τα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών.

Η εμπειρία 40 χρόνων στα συστήματα κουφωμάτων, μας δίνει την δυνατότητα να πούμε ότι κατέχουμε πια καλά τα μυστικά τους.

Τη δυναμική παρουσία στο χώρο του αλουμινίου συμπλήρωσε η γραμμή παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων. Το εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων την ALUDOR αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες σε τεχνολογία και εξοπλισμό μονάδες στην Ελλαδα. Το σύγχρονο εξοπλισμό ολοκληρώνουν συστήματα σχεδιασμού και επεξεργασίας (CAD - CAM) μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ALUDOR διασφαλίζεται από ένα σύστημα ποιότητας το οποίο αφορά την κατασκευή των προϊόντων, την πώληση, την τοποθέτηση και το After Sales Service.

Η ALUDOR είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που λειτούργησαν βάση του προτύπου ποιότητας ISO 9001.

Οι άνθρωποι της ALUDOR μελετούν, καταγράφουν τις ανάγκες σας και σας προτείνουν κατασκευαστικές λύσεις που μεταμορφώνουν το χώρο σας σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της ALUDOR, δημιουργεί μια οικία σχέση που διαρκεί στο χρόνο.

Με δίκτυο υποστήριξης στο χώρο των συνθετικών κουφωμάτων και των κουφωμάτων αλουμινίου σε ολόκληρη την Κρήτη, από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, μέχρι το Ηράκλειο και το Λασίθι ('Αγιος Νικόλαος, Σητεία, Ιεράπετρα), την Σαντορίνη, καθώς και την Αθήνα, η ALUDOR εγγυάται τη σωστή, οικονομική και άμεση εξυπηρέτησή σας.
Ποιοι είμαστε - 2
Ποιοι είμαστε - 3
Ποιοι είμαστε - 4
Ποιοι είμαστε - 5
Ποιοι είμαστε - 6
Ποιοι είμαστε - 7
Ποιοι είμαστε - 8
Ποιοι είμαστε - 9
Ποιοι είμαστε - 10
Ποιοι είμαστε - 11
Ποιοι είμαστε - 12
Ποιοι είμαστε - 13
Ποιοι είμαστε - 14
Ποιοι είμαστε - 15
Ποιοι είμαστε - 16
Ποιοι είμαστε - 17
Ποιοι είμαστε - 18