καλώς ήρθατε στην ALUDOR - 1

καλώς ήρθατε στην ALUDOR

Η εμπειρία 40 χρόνων στα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου, μας δίνει την δυνατότητα να πούμε ότι κατέχουμε πια καλά τα μυστικά τους. Σε ιδιόκτητους χώρους 6500 τ.μ. με στεγασμένο χώρο 3500 τ.μ. η χρήση της νέας τεχνολογίας και η εμπειρία των ανθρώπων μας έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή των κουφωμάτων ALUDOR.

Τη δυναμική παρουσία στο χώρο του αλουμινίου συμπλήρωσε η γραμμή παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων. Το εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων ALUDOR αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες σε τεχνολογία και εξοπλισμό μονάδες στην Ελλαδα. Το σύγχρονο εξοπλισμό ολοκληρώνουν συστήματα σχεδιασμού και επεξεργασίας (CAD - CAM) μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ALUDOR διασφαλίζεται από ένα σύστημα ποιότητας το οποίο αφορά την κατασκευή των προϊόντων, την πώληση, την τοποθέτηση και το After Sales Service.

Η ALUDOR είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που λειτούργησαν βάση του προτύπου ποιότητας ISO 9001.

Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό μας τόπο, που σκοπό έχει να σας προσφέρει όλο τό εύρος των υπηρεσιών μας σε ηλεκτρονική μορφή για πιο άμεση και περιεκτική περιήγηση απ' όπου και αν βρίσκεστε. 

Στη διάθεσή σας,

ALUDOR - Μιχ. Τσικανδυλάκης Α.Ε.Β.Ε